Ідеальний рецепт сирникова без борошна:
- сир 600 гр;
- сахар 4 ст л;
- ванільний цукор 1 п;
- яйце 1 шт;
- манна крупа 8 ст л (залежить від вологості сиру);
- олія для смаження.
У сир додаємо манку та яйце, добре перетираємо і залишаємо хвилин на 10-20, щоб манка набрякла.
Додаємо в сирну масу цукор та ванільний цукор – все добре перемішуємо.
Увага! Не потрібно додавати цукор на першому етапі разом з яйцем і манкою, оскільки сир віддаватиме занадто багато вологи, а нам для сирників потрібна густа маса, щоб вони не розтікалися.
Руками формуємо невеликі сирні кульки, формуємо з них шайби висотою 1,5-2 см і обвалюємо сирники в манній крупі.
Смажимо сирники з манкою на суміші рослинної та вершкового масел, на середньому вогні, до утворення рум'яної скоринки.
Гороскоп на завтра, 19 червня: зіткнення космічних гігантів зломить долі знаків Зодіаку
Чому Варшава, а чи не Львів? Аліна Гросу відкрила школу за межами України
Дівчатам-суперницям варто про це пам'ятати:: що їсть новий "Холостяк" Тарас Цимбалюк на сніданок
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Читайте також:
Це божественно: соковита закуска з фаршу, сиру та лаваша. Рецепт ласощів
Дуже швидка закуска з тонкого лаваша з сиром та сиром. Рецепт
Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"