Багато хто вже звикли до висловлювань Медведєва, які він робить у не зовсім тверезому стані. Йому можна пробачити – пристрасть до важких доз алкоголю є його хобі.

У Лаврова теж дивують заявами чи не щотижня. Наприклад, що Єлизавета II у молодості воювала проти Степана Бандери . Ну, у Лаврова – це старече. Вік бере своє.

Але є серед прихильників Путіна і ті, хто хоче "підлизати" кремлівському вождеві і намагаються зняти ролики, які, зрештою, ганьблять і їх авторів, і бункерного президента Росії. Один із таких прикладів – один із керівників "народної міліції ДНР" Едуард Басурін.

Посивілий ставленик Кремля з похмурим обличчям, більше схожий на вчителя, що спився, допризовної підготовки юнаків (таке було в багатьох радянських школах), намагається підтримати свого кумира Путіна, але, на жаль, щось різко пішло не так. Басурин начебто й хотів би підтримати Путіна, але раптом ляпнув, що в "ДНР" крадуть на благо вітчизни.

"Нещодавно Володимир Володимирович Путін, президент Російської Федерації, говорив про наших воїнів, як вони воюють. І він там сказав фразу, що вони воюють за свою батьківщину. Я трохи з ним не згоден, може, я не правий, не маю права, але ... Ми крадемо за батьківщину", - сказав бойовик Басурін.

Можна лише уявити, якого розміру страусине яйце знесе Басурин, коли зрозуміє, що він ляпнув. Але відео вже не видалити, "воруйте" далі, Едіку…

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Депутат Пушкаренко розповів, що після «виборів» президента РФ легітимність путіна сумнівна

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Читайте також:

Важлива заява Зеленського: майже всю Харківську область звільнено

Оточення Путіна вже говорить йому про відставку, процес пішов, - експерт

Збиваємо гречку з яйцями і додаємо сметану: незвичайний рецепт швидкої вечері