Ось уже півроку материнські серця тих, чиї діти перебувають у зоні бойових дій, болить як ніколи. І для кожної з них найстрашніше побачити портрет на могилі своєї дитини. А найбільше щастя – дочекатися війни цілим та неушкодженим.

Мережа торкнулася відео, на якому український захисник повернувся з війни і вирішив зробити сюрприз мамі. Воїн без попередження з'явився на порозі батьківського будинку, викликавши у рідної людини непідробні емоції щастя та радісного хвилювання.

"Мама не знає, що син з війни повернувся", – каже військовий на початку відео та прямує до маминої квартири. Зворушливі кадри поширили українські Telegram-канали .

До найближчої людини герой прийшов із патріотичним букетом у синьо-жовтому кольорі. Він піднявся до потрібної квартири, постукав у двері, а потім з хвилюванням чекав на мамину реакцію.

Побачивши на порозі цілого та неушкодженого сина, жінка сказала: "Боже! Мій син приїхав..." Вона ще довго не виходила з квартири, а потім кинулась в обійми дитину, не припиняючи голосно плакати.

Зустріла воїна не лише мама, а й пес, який радісно накинувся на господаря.

Популярні новини зараз

Як легко позбутися бур'янів на плитці: після цього ваш тротуар буде ідеальним завжди

Як правильно посадити півонії восени, щоб вони пишно цвіли, а бутони були розміром з м'яч

Дональд Трамп розповів, як закінчить війну в Україні та коли: через 53 дні все зміниться

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Відео стало вірусним у соцмережах. Емоції від довгоочікуваної зустрічі випробували і глядачі, які писали під роликом: "Боже! Нехай кожна мама дочекається свого мужнього сина", "Дякую маму за такого сина", "Це така велика радість! Нехай швидше всі наші герої повернуться додому!" Неможливо дивитися без сліз", "Як завжди плачу... Боже, бережи наших героїв", "Мами, дружини, діти обов'язково дочекаються своїх синів, чоловіків та тат. Наші захисники, бережіть себе".

Читайте також:

Путіна рятуватимуть: Кремль розробив план евакуації

Вранці можна одягати куртку: в Україні відбувається різке похолодання

Росіяни тиснуть вкрадений український урожай колесами просто на асфальті, але людям не віддають. Відео