Мало хто знає, але ще за часів СРСР почалась практика шантажу для хокеїстів. Так, щоб не випускати їх за кордон, їх змушували служити в армії. Схоже, від таких "традицій" не відмовились і нині.

Стало відомо, що воротаря збірної Росії з хокею Іван Федотов нещодавно говорив, що має в планах в липні 2022 року виїхати до США для виступів у місцевій лізі НХЛ. Більше того, повідомлялося, що він підписав контракт новачка із місцевою командою Філадельфія Флаєрс.

От тільки втілити все задумане Федотову, здається, не вдасться, адже напередодні його затримали в Санкт-Петербурзі за "ухилення від військової служби". Це сталося на очах знімальної групи одного із телеканалів.

РосЗМІ кажуть, що в затриманні 25-річного голкіпера московського ЦСКА, яким курує Міноборони РФ, брали участь оперативники карного розшуку та співробітники СОБР.

Зазначимо, що Федотов у регулярному чемпіонаті Континентальної хокейної ліги (КХЛ) минулого сезону провів 48 матчів за столичний ЦСКА, у яких здобув 30 перемог. Разом з армійцями росіянин став володарем Кубка Гагаріна та став найкращим воротарем плей-офф КХЛ за відсотком відбитих кидків (93,7%).

У складі національної команди Федотов став срібним призером Олімпійських ігор - 2022 у Пекіні.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Читайте також:

Це не збіг: Росія вдарила ракетою по базі відпочинку під Одесою, де лікувалися діти з Молдови..

Останні дні Лукашенко: Жданов розповів, як Путін захопить Білорусь.

Буде як під час Другої світової: блогер розповів, чим обернуться ракетні удари РФ по Україні.