Після вторгнення в Україну російський президент Путіна виявився як ніколи близький до того, що його усунуть. Причому, не тільки політично, а й фізично.

Таку думку в інтерв'ю Обозреватель висловив екс-заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко.

Він також зазначив, що Путін готовий застосувати ядерну зброю, але він дуже сильно побоюється за своє життя.

"Путін, в принципі, готовий на це йти, але боїться. Боїться сам, боїться за оточення. Оточення тисне на нього і не виключає варіанту його прибрати. Якщо він програє, його однозначно будуть прибирати", - заявив Романенко.

Генерал зазначив, що Путін вже відчув, що його можуть ліквідувати, тому з величезним побоюванням ставиться до можливості застосування ядерної зброї.

Тим часом, як повідомлялося, віце-прем'єр Росії Юрій Борисов заявив, що Росія не може першою завдати ядерного удару. За його словами, Росії це забороняє зробити їх же військова доктрина.

Популярні новини зараз

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

"По нашій доктрині, по нашій стратегії, Збройні Сили Російської Федерації застосовують тільки у відповідь - зустрічний удар. Першими ми, по доктрині, не нападаємо.

У нашого президента, верховного головнокомандувача, постійно поблизу знаходяться два морських офіцера, які носять так званий ядерний чемоданчик.

І в разі загроз, які надходять від засобів повітряно-космічної оборони і систем попередження про ракетний напад, в разі нальоту визначається факт нападу, траєкторія, місця падіння - це є критеріями для удару у відповідь", - заявив він.

Читайте також:

Росія зробила заяву про мирні переговори. Подробиці.

Путін переніс хірургічну операцію. З'явилися подробиці.

Розкол у Кремлі: у Лаврова звільнився головний дипломат і заявив, що йому соромно за Росію.