СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ: - 250 мл домашньої сметани - 250 мл молока - 20 г вершкового масла - сіль за смаком - 0.5 ч.л цукру - 90 г кукурудзяної крупи ( середнього помолу ) - шкварки ( кількість за бажанням ) - бринза ( кількість за бажанням )
Змішуємо сметану з молоком, додаємо дрібку солі, доводимо до кипіння.
Промиваємо кукурудзяну крупу. Невеликими порціями всипаємо в молоко. Перемішуємо, щоб не утворилися грудочки.
Зменшуємо вогонь та варимо крупу 10–20 хвилин, доки вона не загусне.
Сало нарізаємо невеличкими шматочками та викладаємо на сковороду. Підсмажуємо на середньому вогні.
Готові шкварки викладаємо на тарілку, жир залишаємо в сковороді.
Гречка вже наздоганяє яйця, а от макарони дешевшають: скільки коштують крупи в середині листопада
Вчителі б'ють на сполох: діти в школах зіткнулися з проблемами - батьки змушені платити
Петрушка не просто зійде, а зійде за 3 години: як правильно виростити зелень
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Читайте також:
Це вже серйозно: Британія збирається озброїти Молдову. Путіна затискають.
Зеленський вперше розповів про втрати. Льотчики знали, що вже не повернуться додому....
Як отримати виплату через "Дію", якщо ви залишилися без роботи. Інструкція.