Зловили Медведчука, а скоро й посадять втекача-"проФФессора" Януковича. Скоро йому доведеться відповідати за все, що він накоїв.

Як повідомляє Офіс генпрокурора України, Печерський суд Києва постановив взяти під варту Януковича-втікача.

"Обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою колишньому президенту України, який підозрюється в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч.2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, екс-президент України, діючи спільно з співробітниками Управління державної охорони та представниками Російської Федерації, 23 лютого 2014, перебуваючи на околиці с. Урзуф Донецької області, з допомогою трьох вертольотів збройних сил РФ повітряним шляхом незаконно перетнув і переправив не менше 20 осіб через державний кордон України в м. Анапа Краснодарського краю Російської Федерації", - йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Нагадаємо, в січні 2019 року Янукович був заочно визнаний Оболонським райсудом Києва винним у державній зраді і пособництві у веденні агресивної війни і засуджений до 13 років позбавлення волі. Також Януковича підозрюють у держзраді через підписання Харківських угод у 2010 році, в організації теракту та скоєнні умисних вбивств на Майдані у 2014-му.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Урожаю вистачить і на компот, і на варення: чим треба поливати полуницю, щоб кущі ломилися від ягід

Прийде платити за борги родичів, яких уже немає: що вигадали депутати

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Путін відправляв в Україну кастрованих псковських десантників, які вижили в Чечні в 90-х роках.

Медведчук не знав: Оксана Марченко "знюхалася" з російським маніяком. Ось звідки гроші.

"Ми так і хотіли": польський генерал розповів, як Путін оголосить про поразку.