Практично щодня Президент Володимир Зеленський у зверненнях до свого народу говорить про те, що війна, розв'язана Росією проти України, завершиться лише тоді, коли Україна поверне всі свої території і людей. 15 травня 2022 року хоч і маленька, але перша і дуже важлива перемога сталася на одній з ділянок державного кордону.

Так, стало відомо, що 227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Харкова витіснив російських окупантів і вийшов на ділянку державного кордону.

Про це в неділю ввечері, 15 травня, передавати у Міністерстві оборони України.

Інформація супроводжувалася відео, на якому українські бійці стоять біля прикордонного стовпа і звертаються до Президента України Володимира Зеленського: "Пане Президенте, ми дійшли".

"227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ м.Харкова витіснив росіян і вийшов на ділянку державного кордону. Разом до перемоги!",- сказано в підписі до відео.

Крім того, на відео українські захисники доповідають про свої успіхи головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

Популярні новини зараз

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Урожаю вистачить і на компот, і на варення: чим треба поливати полуницю, щоб кущі ломилися від ягід

Українцям почнуть видавати готівку на оплату комунальних послуг: що потрібно знати

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

"Пане Президенте, Верховний головнокомандувач України, доповідаю, сьогодні, 15 травня, 227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ вийшов на рубіж, на роздільну смугу з Росією, країною-окупанта. Ми прийшли, пане Президенте, ми тут", - заявили військові.

Святковість моменту не зіпсувало навіть те, що на відео військовий, очевидно – помилково, назвав датою зйомки 15 квітня, а не травня. Швидше за все свою роль зіграла втома воїнів.

Читайте також:

ВСУ йдуть в контрнаступ. Зупинити неможливо. У МВС зробили заяву.

Території Росії відійдуть до інших держав, а Путіна не стане: астролог розповіла, чого очікувати.

Азовсталь накрили запальними снарядами. З'явилося відео.