Ледачі голубці-смачне, ніжне і соковите блюдо. Одне з улюблених у багатьох. За смаком вони не відрізняються від звичайних голубців, адже робляться з подібного набору інгредієнтів. У той же час їх приготування трохи простіше – не доведеться довго возитися на кухні, закручуючи кожен Голубець.
Отже, якщо в холодильнику є всі необхідні складові для традиційних голубців, можна приготувати їх по-новому. Для цього і існує рецепт ледачих голубців.
- Фарш м'ясний-600 г
- Капуста білокачанна-400 г
- Цибуля ріпчаста – 150 г
- Морква – 150 г
- Рис – 1 ст.
- Курячі яйця - 1 шт.
- Пшеничне борошно-6 ст. л.
- Рослинна олія-100 мл
- Кухонна сіль-2 ч. л.
- Спеції сухі-2 ч. л.
- Сметана-3 ст. л.
- Томатний соус-3 ст. л
Рис промиваємо, заливаємо 2 склянками води і відварюємо.
Тим часом нарізаємо дрібно цибулю. Натираємо на крупній тертці моркву. Цибулю і моркву викладаємо в сковороду з 2 ст.л. рослинного масла, додаємо по половині чайної ложки солі і спецій. Пасеруємо на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
Потім змішуємо пасеровані цибулю і моркву з відвареним рисом і залишаємо трохи охолонути.
Далі нарізаємо дрібними кубиками капусту. Викладаємо її в сковороду з 1 ст.л. рослинного масла, додаємо по 0,5 ч. л. солі і спецій. Пасеруємо на невеликому вогні 10 хвилин, потім даємо трохи охолонути.
Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього
Залишилося пережити це: що станеться із представниками знаків східного гороскопу до старту зими-2024
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки
У мисці змішуємо м'ясний фарш, пасеровані цибулю, моркву і капусту, додаємо ще по половині чайної ложки солі і спецій. Додаємо в фарш яйце і гарненько вимішуємо руками.
З м'ясо-овочевої маси формуємо ледачі голубці довгастої форми і рясно паніруємо їх в борошні. Викладаємо їх в сковороду з розігрітим рослинним маслом і швидко обсмажуємо з усіх боків на сильному вогні.
Обсмажені голубці перекладаємо в каструлю або гусятницю. Заливаємо їх сумішшю томатного соусу і сметани. Доливаємо трохи підсоленої води.
Спочатку на сильному вогні прогреваем голубці в соусі, доводимо до кипіння, робимо маленький вогонь і накриваємо кришкою. Тушкуємо голубці на повільному вогні 30 хвилин.
Читайте також:
"Привози ще": волонтер розповів, як буряти харчувалися собачим кормом.
Путін починає розстріли генералів: у підвали відводять усіх офіцерів. Кінець Росії.
Щоб ви не доїхали: путінські військові женуть додому авто, викрадені в Україні. Фото.