Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, РФ планує приєднати захоплені території півдня України до тимчасово окупованого Криму.

Про це навіть привселюдно 1 травня оголосив радник так званого "глави" Криму з інформаційної політики Олег Крючков. Виявляється, вже розроблено план з приєднання та подальшої економічної інтеграції тимчасово окупованих територій України. Мінімальні терміни його виконання - до 2030 року.

Паралельно російський окупаційний режим намагається переконати місцеве населення в остаточному контролі над захопленими територіями. Так, наприклад, 1 травня в Генічеську новий "голова міськради" Андрій Клочок навіть організував урочисте підняття триколора, проте жителі міста проігнорували "свято".

У ГУР також розповіли, що для незаконно організованих адміністрацій підприємства Ростовської області вже отримали замовлення на виготовлення печаток і штампів. Їх мають отримати навчальні заклади, РАЦСи, лікарні, поліція та окупаційні органи. Це при тому, що більшість зі згаданих установ повністю зруйновано в результаті масованих обстрілів міста.

Наприклад, на печатках і штампах для Маріуполя міститься напис "Росія, Республіка Донбас, Маріуполь, військово-цивільна адміністрація".

Окремо розвідка згадала, що серед окупаційної армії поширюється інформація про терміни так званої "спеціальної військової операції". Влада РФ постановила провести її до вересня 2022 року.

Популярні новини зараз

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Не кожен зможе себе побалувати: якими будуть ціни на овочі та фрукти у травні

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Показати ще

Читайте також:

Не стало легендарного захисника України. Син розповів, як це сталося.

Ось це поворот: Папа Римський поїде в Москву до Путіна, а в Київ не збирається.

Хотіли заборонити Україну: під Москвою згоріло найбільше видавництво Росії.