інгредієнти для тіста:
- борошно 500гр;
- цукор 1 ст. л.;
- сіль 1 ч. л.;
- дріжджі 0,5 ч. л.;
- тепла вода 100мл;
- тепле молоко 100 мл;
- рослинна олія 100мл;
- яйце 1 шт.
Для приготування тіста:
Просіваємо борошно і додаємо всі сухі інгредієнти: дріжджі, цукор, сіль. Перемішувати.
У борошні робимо поглиблення і додаємо теплу воду, тепле молоко, яйце і масло, перемішуємо і збираємо тісто ложкою.
Потім вимішуємо тісто руками, приблизно хвилин 7. Тісто буде м'яке і не буде липнути до рук.
З тіста формуємо кульку, кладемо його в миску і накриваємо плівкою. Ми залишаємо тісто в теплому місці для підйому, приблизно на 1 годину.
Графіки відключення на 26 листопада: Укренерго попередив – світла не буде по всій країні
Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку
Цей секрет новорічного салату ви і не знали: рецепт "Оселедця під шубою" для святкового столу
Їжте ці 8 продуктів і вічна молодість не буде дивом: як продовжити життя за допомогою їжі
Начинка:
- яловичий фарш 400гр;
- лук 1 шт-пропускаємо через блендер до стану кашки;
- сіль 1,5 ч. л. ;
- перець 1/4 ч. л.;
- кумін 1 ч. л.
Добре перемішуємо начинку.
Коли тісто стане повітряним і пористим, розкачуємо його в пласт товщиною 0,5 см і робимо "ромашку".
Випікати 180-190°С 35-45 хвилин аджика або кетчуп сир моцарелла випікати ще 10 хвилин
Читайте також:
Путіна проклянуть: залишки елітної дивізії РФ відправляють в "дрімуче пекло".
Буряти проти кадирівців: війська Путіна не поділили українців.