Асортимент сала завжди на ринку досить великий: тонке і товсте, м'яке і жорстке, з м'ясним прошарком і без. Однак сьогодні, коли ціна на цей улюблений українцями продукт, навіть вище, ніж на м'ясо, багато хто звертає увагу на тонке сало через його ціну. Виявляється, з нього можна приготувати неймовірно смачна страва.

Так, з тонкого сала, як правило, готують рулети без начинки або з овочами і фаршем, додаючи чорнослив, Гриби, зелень. Їх відварюють, запікають у фользі або рукаві.

Склад:

  • тонке сало -1 кілограм;
  • лук -1 велика штука;
  • часник - 1 зубчик;
  • морква -1 штука Середня;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець -3 щіпки;
  • приправа для шашлику -1 щіпка;
  • мелений кмин -2 щіпки;
  • солодка паприка (дрібна) -1/2 чайної ложки;
  • яйце -1 штука;
  • рукав або пакет для запікання.

Приготування:

Сало потрібно нарізати тонкими смужками приблизно шириною по 1 см.

Велику цибулину потрібно дрібно нарізати.

Популярні новини зараз

Робимо запаси правильно: як зберігати цибулю, щоб вона не зіпсувалась до самої весни

Володимир Зеленський після перемоги Трампа підписав два важливі закони: до 7 лютого 2025 року

Нові субсидії для українців: хто отримає хорошу додаткову допомогу грошима

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Часник натираємо на дрібній тертці.

Велику моркву потрібно натерти на великій тертці.

У глибокій мисці змішуємо всі складові і приправи, після чого залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Додаємо яйце і добре перемішуємо.

Запікати при 170 градусах 1 годину.

Раніше Hyser писав, що росіяни розстріляли українця за те, що його прізвище Навальний.

Також наш портал повідомляв, що відома українська телеведуча втратила власний будинок.

Нагадувати, Приват24 не працює. Що потрібно знати