Війська Російської Федерації з 24 лютого по 3 квітня втратили вже близько 18 тисяч осіб. При цьому армія Путіна не змогла закріпитися на жодному напрямку. Таким чином, станом на 2 квітня ЗСУ повністю звільнили територію Київської області від російських загарбників. Наразі триває боротьба на Чернігівщині та інших напрямках.

Стало відомо, що особовий склад відразу двох батальйонно-тактичних груп відмовився брати участь у бойових діях на Україні. Ще б пак, морально-психологічний стан особового складу і рівень мотивації росіян залишається на дуже низькому рівні.

Про це 3 квітня передавати у Генеральному штабі ЗСУ.

Наприклад, командири різних рівнів 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу відмовилися від участі в бойових діях.

Особовий склад 2-х батальйонно-тактичних груп 4-ї військової бази зі складу 58 загальновійськової армії Південного військового округу також відмовилися брати участь у бойових діях на території України.

Сплановано їх повернення в пункти постійної дислокації.

Популярні новини зараз

Рятує життя щодня: БФ молодіжна ініціатива "Надія" передали захисникам важливе обладнання

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Депутат Пушкаренко розповів, що після «виборів» президента РФ легітимність путіна сумнівна

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Відомо, що для поповнення втрат особового складу російське керівництво здійснює агітацію цивільного населення щодо вступу до лав Збройних сил. Такі заходи проводять як на території Росії, так і на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Читайте також: