У мережі обговорюють нову красиву пісню про Україну.

З початку війни можна було почути кілька красивих виконань пісень про нашу славну країну. Так, спочатку лідер "Бумбоксу" вступив в тероборону і виконав українську пісню, яка блискавично розлетілася через мережу.


Потім українці створили нову військову пісню, присвячену турецькому ударному оперативно-тактичному безпілотнику під назвою Bayraktar, який протягом тижня знищив не одну колону техніки окупантів. Був створений спеціальний ролик під цю пісню, з різних нарізок, на яких видно роботу Bayraktar в справі.
Тепер же користувачі активно обговорюють новий хіт від українця під назвою "Україна буде завжди". Його виконав український військовослужбовець.


Ці пісні мотивують, як бійців ЗСУ, так і всіх українців, які пишаються своєю країною і не збираються віддавати її в руки окупантів. За свою землю б'ються всі українці, але роблять це по-різному: хтось на полі бою бореться, хтось допомагає інформаційно, хтось займається волонтерством.

Наш народ об'єднався проти спільного ворога і має намір йти до кінця, до своєї перемоги.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали фото розгромленої російської колони в Бучі. Вийшло справжнє кладовище посеред міста.

Також наш портал повідомляв, що російські військові кидають гранати в мирних жителів України, що призводить до страшних наслідків.

Нагадуємо, що кажуть росіяни про вторгнення в Україну.