Ніхто не стане заперечувати, що Володимиру Зеленському мимоволі дісталася роль, до якої він не готувався - роль президента України воєнного часу. Так, Колишній комік і актор став справжнім лідером воєнного часу, навколо якого згуртувалися українці, коли в країну прийшла біда.

Соціологічне опитування, проведене групою "Рейтинг" 1 березня показало, що зараз 93% українців підтримують Президента Зеленського і 88% опитаних вірять у те, що Україна зможе відбити напад Росії.

І правда, дев'ятий день українські захисники продовжують відбивати атаки противника, в той час як весь світ надає Україні підтримку. При цьому в п'ятницю, 4 березня, окупанти ледь не влаштували катастрофу для всього світу, так як обстріляли Запорізьку АЕС з подальшим загорянням там.

Президент України Володимир Зеленський записав звернення до українців.

"Громадяни України, ворог завів на територію нашої держави абсолютну більшість своїх військ. Майже вся армія Росії кинута проти нашого народу. Але героїчний спротив українців вже дев'ятий день рятує нашу державу від цієї навали.

Українські міста не бачили такої нелюдяності, такої нелюдської жорстокості з часів нацистської окупації. Чернігів, Охтирка, знову Харків, Маріуполь! Цілеспрямовано знищують цивільну інфраструктуру. Знищують людей. Знищують житлові квартали", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз

Достойними чоловіками не стануть: за чоловіків цих знаків Зодіаку заміж краще не виходити

Водіїв залишать без грошей: за нове порушення доведеться викласти 17 тисяч гривень

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Проріджування, мульчування, профілактика та підготовка до зими: обов'язково зробіть це з кущами малини

Показати ще

Раніше Hyser писав, що на життя президента України Володимира Зеленського за тиждень війни було скоєно мінімум три замахи. Подробиця.

Також наш портал повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський порадив росіянам забрати з території України додому в РФ своїх військових.

Нагадавши, Володимир Зеленський емоційно звернувся до президента Путіна, розповівши йому, що той творить в Україні і як гинуть діти.