Щоб здивувати домочадців і гостей свого будинку смачним і апетитним блюдо, пропонуємо вам приготувати картоплю на курячому бульйоні в сметанному соусі.
Необхідно взяти 700 г картоплі і порізати його великими часточками. Потім беремо курячий бульйон і заливаємо їм картоплю.
Наступний етап-додаємо спеції: одну чайну ложку солі і 4 горошини запашного перцю. Також необхідно взяти 3 зубчики часнику. Спеції часник додаємо в бульйон з картоплею. Для додання страві ароматності необхідно взяти 3 гілочки чебрецю.
Борщовий шок: капуста падає в ціні, а цибуля та картопля б'ють по кишені, огляд вартості овочів у супермаркетах
"Мекнути" по-дорослому: Тіна Кароль чесно зізналась, як ставиться до алкоголю
Не викидайте це: найкраще добриво для цибулі у вас під рукою
"На межі виснаження": Надя Дорофєєва вперше відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям
Картопля в бульйоні зі спеціями потрібно варити 15 хвилин. На розігріту сковорідку кладемо 50 г вершкового масла і підсмажуємо попередньо відварену картоплю. Час приготування-5 хвилин.
Беремо 250 г 20-процентної сметани, 5 гілочок кропу і одну столову ложку гірчиці. Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо сіль і чорний перець, а також 2 зубчики часнику. Вливаємо цю суміш сковорідку з попередньо підсмаженою картоплею.
Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати апетитні креветки з часником під пиво.
Також наш портал розповів про те, що рецепт смачного сібаса з овочами на сковорідці.
Нагадуємо, що ідеальні голубці зі сметаною за старовинним рецептом викликав фурор в мережі.