Якщо ви хочете порадувати своїх домочадців смачним і ароматним блюдо, то каннелонні з фаршем-ідеальний варіант.
Це одне з відомих страв італійської кухні, яке являє собою великі макарони-трубочки, фаршировані м'ясом. За смаком вони дуже нагадують лазанью, але при цьому мають неповторність.
У курячий фарш додаємо яйця, два подрібнених зубчики часнику і дрібно нашатковану петрушку. Солимо і перчимо фарш.
Тих, хто ховався від мобілізації, покарають після перемоги: попередження для ухилянтів
Цей крихітний монстр може позбавити вас усіх огірків цього літа, що робити городникам зі шкідником
Карпатський притулок: куди зникає Маша Єфросиніна, коли "Дорослі дівчата" з Олею Поляковою доходять до межі
Юрій Ткач з" Одного разу під Полтавою" вдруге став на коліно: "У неї був шоковий стан, вона плакала"
Ставимо розігріватися духовку до 200 градусів, і наповнюємо каннеллоні фаршем. Складаємо їх у форму для запікання.
Після чого заливаємо їх томатною пастою і зверху посипаємо тертим сиром.
Накриваємо блюдо фольгою і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Потім дістаємо з духовки, знімаємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин.
Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати вдома смачний майонез.
Також наш портал розповів про те, що названі продукти, які не можна мити перед готуванням.
Нагадувати про рецепт смачних коржів з рису, картоплі та часнику.