Рецептів дерунів маса, і кожен краще наступного. По суті, таке блюдо зіпсувати просто неможливо - воно завжди виходить смачним, соковитим і жирним.

На YouTube-каналі "Карпатські шкварки" з'явився відео-рецепт справжнього панського деруна.

Картоплю чистимо, миємо, тремо на дрібній тертці. Зливаємо зайву рідину, додаємо в масу трохи сметани, яка не дозволить потемніти картоплі. На тертці тремо цибулину, часник, все це додаємо в масу, туди ж вливаємо яйця, солимо і перчимо.

Паралельно готуємо начинку. Білі гриби потрібно відварити, дрібно нарізати. На розпечену сковороду наливаємо масло або кладемо смалець. Обсмажуємо гриби, туди ж додаємо дрібно нарізану цибулю. Після солимо і перчимо, додаємо сметану, і знову обсмажуємо, видавлюємо часник і знімаємо з вогню.

Розігріваємо сковороду більшого розміру, додаємо масло. Виливаємо туди картопляну суміш, трохи смажимо, потім перевертаємо одним махом, немов млинець, і на половину «млинця» викладаємо начинку з грибів і цибулі, і посипаємо тертим твердим сиром. Накриваємо начинку другою половиною "млинця".

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Можна додатково приготувати заправку, яка складається зі сметани, часнику і зелені. І приправляємо наш царський дерун такою заправкою. Оскільки дерун вийшов тільки один, його потрібно нарізати порційно.

Раніше інформаційний портал Hyser поділився рецептом смачного салату з буряка, яєць і огірків.

Нагадуємо, що ми публікували рецепт смачних сухариків під пиво.

Також портал Hyser інформував, що з'явився рецепт апетитною сирної запіканки.