Всім жителям України повідомили дуже важливу новину, яка стосується вакцинації від коронавірусу. Через те, що на території України продовжує царювати коронавірус, Володимир Зеленський вирішив мотивувати населення робити щеплення від ковіда.

Відповідний пост розмістили на порталі "Уніан"

Потрібно повідомити про те, що шостий президент України Володимир Зеленський зробив дуже важливу заяву. Він сказав, що всім вакцинованим пенсіонерам, яким понад 60 років, подарують смартфони. Так, зараз йдеться про те, що українським пенсіонерам, які пройшли повний курс вакцинації можуть видати гаджети.

"Запускаємо нову велику державну програму: всі охочі вакциновані українці від 60 років отримують безоплатний якісний та сучасний смартфон і пільговий тариф. Це-наша мрія, і це вже реальність. Це шлях до головної нашої мети - доступ до інтернету для всіх громадян України", - публічно заявив гарант України Володимир Зеленський на форумі Diia Summit.

Крім цього, є відомості про те, що на цьому ж саміті буде анонсована важлива новина, яка стосується нововведення в додатку «Дія».

Додаток "Дія". Фото: скріншот YouTube-відео.

Популярні новини зараз

Більше це не займе багато часу: рецепт лінивих голубців за 45 хвилин

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Анатолій Анатоліч засвітився за кордоном і похвалився цим: "Можу виїжджати за законом"

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Показати ще

Стало відомо, що тепер в «Дії» можна буде отримувати довідку про несудимість. Через те, що на території України цей документ є чи не найпопулярнішим, було прийнято рішення додати його в український додаток.

Є відомості про те, що Diia Summit проходить сьогодні, 8 лютого, де буде розказано дуже багато корисного.

Потрібно помітити, що вже сьогодні всі жителі України зможуть оформляти довідку про несудимість в додатку «Дія» всього в кілька кліків прямо в своєму смартфоні.

Є інформація про те, що щороку більше мільйона українців ходять по спеціальних інстанціях, щоб отримати довідку про несудимість.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, як підліткам отримати 1000 гривень за вакцинацію.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли, що лікарі виявили новий Омікрон.

Також портал "Hyser" писав, що українцям повідомили, коли чекати спаду коронавірусу.