Жоден новорічний стіл не обходиться без найпопулярнішого салату Олів'є. В Інтернеті можна знайти величезну кількість різних рецептів його приготування, як то кажуть, на будь-який смак.
Про це йдеться в матеріалі «Апостроф».
Ви можете приготувати цей салат, слідуючи традиційному рецепту, або можете поекспериментувати і вибрати інший рецепт, щоб трохи урізноманітнити це блюдо.
В одному з рецептів салату Олів'є, який можна знайти в Інтернеті, пропонується зробити його у вигляді рулету і подавати на стіл в якості закусок, який завжди популярні на Новий Рік. Завдяки новому рецепту ви приготуєте класику по-новому. Така подача запам'ятається гостям, і вони будуть стояти в черзі, просячи новий рецепт.
Для приготування салату вам знадобляться наступні інгредієнти:
лаваш (1 лист), картопля (2 штуки), морква (1 штука), яйця (2 штуки), ковбаса варена (120 грам), огірки солоні (2 штуки), вершковий сир (2 столових ложки), майонез (2 столових ложки).
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Приготування салату:
Відваріть овочі і яйця, дайте їм охолонути і потім очистіть. Натріть їх на дрібній тертці. Ковбасу і огірки також необхідно натерти. Всі інгредієнти розкладіть по готельних тарілках / ємностей.
Лаваш необхідно розкласти на поверхні столу і змастити вершковим сиром. Після цього всі інгредієнти потрібно буде укладати шару: перший шар - ковбаса, другий шар - морква, третій шар – картопля, четвертий шар – огірки. Потім вам потрібно зробити сітку з майонезу. Зверху потрібно посипати тертими яйцями. Після цього акуратно поверніть все в рулет.
Потім готову страву необхідно нарізати невеликими скибочками. Рекомендується подавати цю закуску відразу до столу, щоб лаваш не розм'як і гостям було зручно їсти.
Відзначимо, що Олів'є є одним з найпопулярніших страв на новорічні свята. Олів'є був фірмовою стравою ресторану "Ермітаж" в Москві, яким з 1860-х до 1883 року керував Люсьєн Олів'є.
Раніше "Hyser" повідомляв, що стало відомо, скільки грошей доведеться витратити українцям на новорічний стіл.
Наш портал писав, що дієтолог розповів, чим можна замінити майонез в салаті Олів'є.
Нагадаємо, що дієтолог розкрила секрети справжнього хліба.