Користувачі вирішили додати в фільм "Один вдома" нового героя.

Новорічні свята вже близько, а значить настав час переглянути відповідні фільми, які вже стали легендарними. Такі, наприклад, як "Іронія долі" або "Один вдома". Незважаючи на те, що цим картинам вже багато років, вони досі залишаються багатьма улюбленими.

у мережі регочуть над невідомою версією популярного новорічного фільму, фото: YouTube

У зв'язку з їх актуальністю, користувачі стали виставляти в соцмережах фрагменти з даних фільмів. Зокрема, багатьох зацікавив ролик з "Один вдома", але він не зовсім звичайний. Справа в тому, що його автор вирішив пофантазувати на тему того, яким би вийшов фільм за участю кота.


Судячи з коментарів під роликом, багатьом припала до душі така ідея, але на жаль, вже перезняти нічого не можна. Варто відзначити, що дійсно з котом фрагменти з фільму виглядять ще цікавіше.


До слова , "Один вдома" - це серія американських різдвяних сімейних комедійних фільмів, створених Джоном Хьюзом і знятих Крісом Коламбусом, раджею Госнеллом, Родом Деніелом, Пітером Хьюіттом і Деном Мейзером. Ця картина принесла популярність всім акторам, які взяли участь у зйомках.

В першу чергу завдяки їй прославився Маколей Калкін, який зіграв Кевіна Маккаллістера. Для нього роль Кевіна стала проривом в акторській кар'єрі і досі залишається його найвідомішою роллю. Вийшла перша частина "Один вдома" в 1990 році.

Раніше "Hyser" писав про те, що у США заарештували зірку фільму "Один вдома" за насильство.

Також наш портал повідомляв, що зірка "Іронії долі" Барбара Брильська зламала хребет.

Нагадуємо, що глядачів неприємно здивував новий сезон серіалу "Свати".