Учасниця студії "Квартал 95" Олена Кравець дала інтерв'ю українській телеведучій Марії Єфросиніній для програми "Экзамен", в якому розповіла, як змінився її колишній колега Володимир Зеленський за час президентства.

За словами Кравець, напруга і навантаження в кріслі гаранта країни дали про себе знати і президент Зеленський досить сильно змінився. Але не змінилося те, як підписан президент в її телефону. Олена Кравець все також може назвати його Вовою.

"Сім'я Зеленських для мене - друзі, з якими я дуже рідко бачуся останнім часом", - каже актриса, уточнюючи, що такі рідкісні зустрічі почалися ще в 2019 році.

Але разом з тим, вони між собою жартують, що ексколега нарешті знайшов собі нову роботу. "Як ми жартуємо, Вова знайшов собі "нормальну роботу", – з гумором заявила вона.

За її словами, такий жарт з'явився після того, як часто на адресу коміків часто чулися закиди. Їм говорили, що вони займаються "свистоплясками", а не "нормальним" заняттям.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Що стосується політики країни, то Олена зізналася, що не є активною учасницею і намагається стежити за подіями віддалено. "Ну не моя це все вода. Але я стежу за тим, як Вова виглядає. Тому що я давно його знаю, мені важливо. Як у нього ось тут ось (вказала на область між брів, де з'являється зморшка, - прим. ред.)... Як він напружений, напружене обличчя", - сказала знаменитість.

Коли Єфросиніна запитала, коли Кравець останній раз бачилася з Зеленським, та відповіла, що ще влітку на святі Дня Незалежності України.

Незважаючи на те, що президент поспішав, він зупинився під час концерту, щоб дочекатися пісню Віктора Павлика "Ти подобаєшся мені". Кравець впевнена, що для нього важлива ця пісня, як щось "природне, природне, людське". Вона рада, що той не втрачає своє, людське, незважаючи на те, що "у нього стала товщі шкіра".

Раніше Hyser писав про те, що Кравець з" кварталу "зробила тату на "ніжному" місці.

Також Hyser повідомляв, що Монро публічно поставила Каменських на місце.

Нагадаємо, що Олена Кравець розповіла про проблеми у шлюбі.