Синоптики попереджають українців про те, що п'ятниця, 26 листопада, видасться вітряною

Підходить до кінець останній місяць осені, і, схоже, листопад вирішив не йти не піднісши сюрпризу: у п'ятницю, 26 листопада, в країні буде дуже сильний вітер. Про це на своїй офіційній сторінці в Facebook розповіла відома синоптик Наталка Діденко.

Так, експерт розповів про те, що в п'ятницю вітер, який буде дути з південного напрямку, буде розвиватися швидкість від 7 до 12 метрів в секунду. Більше того, відбуватимуться ще й сильні пориви вітру, які можна охарактеризувати як штормові. Вони будуть розвивати швидкість від 15 до 22 метрів в секунду.

Одночасно з сильним вітром, на щастя дощів у п'ятницю в Україні не буде. Вони можливо випадуть тільки на крайньому заході України, а також в південних районах Одеської області.

Крім того, в п'ятницю відбудеться і підвищення температури. Очікується, що термометри будуть показувати від 4 до 10 градусів вище нуля. У східних і північно-східних областях, однак, буде дещо прохолодніше, ніж в інших — від 2 до 5 градусів вище нуля. Вночі температура опуститься вище нуля--3 ... -7 градусів.

У столиці в п'ятницю швидше за все не випадуть опади. Вночі в Києві буде близько нуля градусів, а вдень температура підвищиться до 7 градусів тепла. Діденко попередила українців, що через сильний вітер варто обходити стороною гіллясті дерева, білборди. Також рекомендується закріпити всі речі, які легко падають.

Популярні новини зараз

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про нові правила однієї з карантинних зон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні посилять карантин.

Також "Hyser" писав, що українських субсидіантів попередили про серйозні рейди.