В ніч на 23 листопада на заході Болгарії сталася смертельне ДТП, яке забрало життя щонайменше 46 осіб. У їх числі було 12 дітей.

Міністр внутрішніх справ Болгарії Бойко Рашков відразу ж прибув на місце трагедії, після чого повідомив, що їх тіла практично "повністю згоріли", пишуть "Факти".

Семеро пасажирів зуміли врятуватися завдяки тому, що змогли вибратися з палаючого транспортного засобу - це дві жінки і п'ятеро чоловіків. Уточнюється, що всі вони вистрибнули з вікон.

Вони були спрямовані до лікарні Пирогова в Софії, де медики оцінили їх стан, як стабільний. За словами професора клініки з лікування опіків лікарні швидкої допомоги Майї Аргірової, що загрози для життя постраждалих немає, вони госпіталізовані з опіками і травмами. "Постраждалі мають опіки на руках та обличчі, опіки верхніх дихальних шляхів. Деяким чекають операції", - сказала вона.

Повідомляється, що туристичний автобус, який прямував з Туреччини до Північної Македонії, врізався в огорожу і загорівся. Це було на шосе Струма поблизу села Боснек близько другої години ночі. Велика частина пасажирів, які знаходилися всередині транспортного засобу були жителі Північної Македонії.

Популярні новини зараз

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Правоохоронці висунули три версії події. За однією з них водій міг заснути за кермом, інша свідчить про те, що транспортний засіб був несправний, а по третій аварії посприяли погодні умови - в той час йшов дощ.

В результаті аварії рух по трасі на ділянці від "Даскалово" до "Долна Диканя" перекрито в обох напрямках. Правоохоронці закликають не запускати дрони над місцем події.

Раніше Hyser писав про те, що після першого снігу в Україні сталися ДТП.

Також Hyser повідомляв, що у центрі Львова трапилася дика аварія.

Нагадаємо, що на АЗС Київщини сталася дика ДТП за участю фури і вантажівки.