З'явився прогноз погода на 3 березня

В Україну зайде на найближчі два дні черговий антициклон, який отримав назву "Жаклін". Синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook спрогнозувала, якою буде погода в середу, 3 березня.

Синоптик порадувала українців, які занудьгували за сонцем. За е словами, антициклон принесе суху і сонячну погоду, місцями повітря прогріється до + 10 градусів.

Однак, трохи зіпсувати настрій може сильний вітер, який принесе антициклон. В середньому по країні погода вдень буде в межах + 5...+ 10 градусів.

На Сході та півночі України буде 3 березня +2...+ 5 градусів.

У столиці України Середина робочого тижня - середа також порадує городян сонцем, але варто остерігатися поривчастого вітру. Тому, краще не ходити під дахами будинків і щитами з рекламою.

За прогнозом синоптика, 3 березня в столиці України стовпчики термометра підвищаться до +6 градусів, а в четвер і зовсім стане по-весняному тепло - +13 градусів.

Популярні новини зараз

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Доведеться одразу віддати майже 8 тисяч: українських водіїв почали масово штрафувати у Польщі

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Лукашенко обізвав Україну дивним словом і запропонував Заходу оголосити "нічию" з Росією

Показати ще

Тому, в найближчі два дні можна виділити час для прогулянок на свіжому повітрі й отримати порцію вітаміну Д.

Діденко попереджає, що вже з п'ятниці, 5 березня погода знову зміниться, прийде новий циклон.

Наприкінці тижня пройдуть опади, а на найближчих вихідних знову похолодає.

Як і прогнозували синоптики, поки справжнього тепла українцям не варто чекати. Погода ще може піднести "сюрприз" у вигляді снігу, а також мінусової температури.

В Укргідрометцентрі прогнозують, що погода в перший весняний місяць буде відповідати середнім багаторічним значенням. У березні має випасти 26-50 мм опадів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що житель Івано-Франківська зробив неможливе, йому вдалося підкорити гору Говерлу на велосипеді в розпал зими. Роман Шутка опублікував свої знімки та розповів, як же йому вдалося підкорити Говерлу.

Також ми писали, що синоптики спрогнозували, коли нарешті прийде в Україну справжнє тіло і жителі яких регіонів зможуть першими насолодитися весняною погодою, залишилося чекати недовго.

Нагадуємо, що синоптики попередили, що через рясні снігопади в річках ряду регіонів може підвищитися рівень води. У зоні ризику опинилися три західні області.