У мережі показали, на якому безглуздому, але дуже вдалому автомобілі європейці їздили в минулому столітті

Після закінчення Другої світової війни практично всі країни-учасниці цього конфлікту залишилися, вважай, в руїнах, в той час як вже потрібно було починати мирне життя і відновлення виробництв. У той час у Франції не було якоїсь задовольняє потреби французів моделі машина, тому на конвеєр пустили Citroen 2CV. Про цю машину розповів YouTube-канал "Кузня тест-драйву".

Так, Після війни Франція залишилася в розбитому стані, і її народу був потрібний маленький, дешевий і легкий автомобіль з високим дорожнім просвітом, якому не було б перешкодою те, що в країні в ті роки просто-напросто були відсутні дороги. Citroen 2CV був саме таким автомобілем, і він став хітом, розпроданим тиражем в 9 мільйонів примірників і врятував виробника від розорення.

Цей автомобіль чимось схожий з українським "Запорожцем". У нього непоказна, можна сказати, анекдотична зовнішність, дивлячись на яку в голові відразу згадуються фільми з Луї де Фюнесом. Однак на ділі автомобіль був технологічним проривом, адже, як відомо, найскладніше зробити не хороший дорогий автомобіль, а хороший дешевий автомобіль, яким 2CV і став.

Автомобіль був широко затребуваний і за межами Франції і поставлявся в інші країни Європи. Знятий блогером екземпляр, наприклад, протягом довгих років працював в одному з італійських пожежних ділянок, в якості автомобіля для медиків, так що видно, що автомобіль в Європі любили настільки, що могли "довіряти" Йому навіть такі важливі завдання.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше.

Популярні новини зараз

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали концепт рестайлінгу ВАЗ-2107, який не потрапив в серію.

Також "Hyser" писав, що водіям розповіли, як правильно чистити авто від снігу.