- серце;
- печінка;
- легені;
- цибуля - 3 шт;
- сіль, спеції.
Для приготування лівера знадобляться серце, печінка та легені – інгредієнтів потрібно брати приблизно однаково.
Усі інгредієнти потрібно добре промити, прибрати прожилки та нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю, залити водою, посолити та варити близько 2 годин.
Цибулю ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо трохи золотистого кольору.
Додаємо до цибулі наш фарш, перемішуємо, при необхідності солимо, додаємо спеції та обсмажуємо пару хвилин.
Читайте також:
Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі
Популярні новини зараз
Показати ще
Несподіваний хіт святкового меню: французький салат з картоплею та кремово-гірчичною заправкою, рецепт
Влад Яма після 4 років розлуки вперше зустрівся з батьками, які живуть в Запоріжжі
За мільйони доларів: МОН придумало, як зупинити втечу українських студентів за кордон
Від Одеської митниці до вбивства: родини злочинців, які катували Данила Кузьміна
Найкраще робити запаси: в Україні подорожчало сало. Скільки коштує кілограм
Маринуємо варене сало на зиму: врятує будь-якої миті, навіть якщо закриють магазини
