Продукти:

  • філе куряче 2 шт;
  • сметана, 2 ст. ложки;
  • перець за смаком;
  • сіль за смаком;
  • соєхвий соус 50 мл;
  • часник подрібнений, 3 зубці;
  • картопля 4 штуки;
  • печериці 5 штук

Філе маринуємо 20 хвилин.

Очищені шампіньйони нарізаємо скибочками.

Картоплю з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Популярные статьи сейчас

Маша Ефросинина разозлилась из-за сообщений об Усике в Инстраграм: "Пр**бать бой - это хуже..."

Завышенные платежки за коммуналку бьют по карману украинцев: что делать и куда обращаться

Почему дачники ставят черные бочки на участке: хитрость, которая спасает урожай

"Меня дорого содержать": Машу Полякову могут депортировать из США, даже брак – не гарантия

Показать еще

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса