Продукти:
- філе куряче 2 шт;
- сметана, 2 ст. ложки;
- перець за смаком;
- сіль за смаком;
- соєхвий соус 50 мл;
- часник подрібнений, 3 зубці;
- картопля 4 штуки;
- печериці 5 штук
Філе маринуємо 20 хвилин.
Очищені шампіньйони нарізаємо скибочками.
Картоплю з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Популярные статьи сейчас
Показать еще
"ПриватБанк" лишает украинцев социальных выплат: деньги не дойдут нуждающимся
Большая мобилизация "ограничено годных", штрафы и розыск: последний день наступил, ТЦК не оставят шансов
Карпатка с клубникой: рецепт легендарного торта, который покоряет вершины вкуса
Свинина на вес золота: как шашлычный сезон влияет на цены в Украине
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса