Якщо ви любитель свинини, пропонуємо вашій увазі рецепт, за яким готували ще наші прадіди. Така закуска стане альтернативою будь-якій ковбасі на святковому столі.
Для приготування вам знадобиться:
- свинина (свиняча грудинка) - 1800 г
- світле пиво - 500 мл
- соєвий соус - 50 мл
- суміш перців - 1/2 ч. л.
- прованські трави - 1 ч. л.
- сушений часник - 1 ч. л.
- паприка - 1 ч. л.
- сіль - 1 ч. л.
Візьміть свинячу грудинку і промокніть її паперовим рушником. Поріжте на чотири рівні частини.
Розігрійте сковороду і обсмажте її на сильному вогні в двох сторін.
"Шанс, якого не було давно": Володимир Зеленський заговорив про мир та готує переговорний марафон
Олег Винник "під прицілом чеченців": втікача хочуть обміняти на цілі області України
Мобілізація в 2026 посилиться: кого не випустять із країни та чому армії терміново потрібні "не залізо, а люди"
Тисячі гривень штрафу за бруд: водії нариваються на покарання через дрібницю
Посипте зверху сумішшю перців, сушеним часником, прованськими травами і сіллю.
Залийте м'ясо світлим пивом і соєвим соусом.
Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. По закінченню часу додаємо паприку, цукор і перевертаємо м'ясо. Тушкуємо його ще протягом 1,5-2 годин на повільному вогні, періодично перевертаючи його.
Дістаємо м'ясо, даємо йому охолонути і залишаємо в холодильнику на ніч. Потім дістаємо і нарізаємо на тонкі шматочки. Приємного апетиту!
Готове м'ясо потрібно зберігати в холодильнику.
Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжні оладки на молоці.
Також Hyser повідомляв, що рецепт салату "примхлива жінка".
