Жіноча частина України має право виїжджати за кордон і багато хто цим з радістю користується. Знаменитості – не виняток.

Однак часто в інших країнах ми стикаємося з неприємностями. Наприклад, нещодавно розлучена з Волошиним Анна Трінчер стала жертвою грабіжників у Греції.

Анна Трінчер, фото: youtube.com

Трінчер розповіла, що в неї вкрали навушники від Apple. Недешевий аксесуар стягли невідомі. І коли співачка це помітила, вона скористалася функцією пошуку AirPods. Їй навіть вдалося відстежити локацію та визначити, як пересувалися злодії.

Сториз Анни Трінчер

Зважаючи на все, навушники вкрала людина, яка знаходилася в одному готелі зі співачкою. Адже спочатку вона побачила, що злодій був зовсім поруч. А потім її навушники опинилися в аеропорту.

Популярні новини зараз

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Сториз Анни Трінчер

Співачка зазначила, що людина, яка хотіла собі такі навушники, має купити їх, а не красти. Спочатку Трінчер навіть засмутилася і риторично питала, чому це сталося саме з нею.

"Насправді я жартую. Неприємно, але, як каже моя ба, краще грошима. Тому я роблю йогу уяви і розтягую свій фінансовий потік та обмеження в моїй голові", - потім написала зірка і згадала слова бабусі.

Григорій Решетник упевнений, що він не ухилист, коли не йде воювати: "Я чесно заробляю гроші".

Діяли професійно: Григорій Решетник розповів, як ТЦК упіймали його вже прямо на вокзалі.