Всім відомо, що колись зірка Нового каналу Ольга Фреймут не вперше одружена, адже батьком її старшої дочки Злати був британець.

Але що сталося у стосунках Олі та її колишнього чоловіка. що вона буквально тікала від Ніла Мітчелла, залишаючи старшу дочку без батька? Про це знаменитість розповіла одного разу.

Оля Фреймут та Злата Мітчелл

Взаємини виявилися неякісними, а свій вибір Ольга Фреймут навіть не стала виправдовувати. Пізніше вони декілька разів бачилися заради дочки, але телеведуча прийняла рішення, що необхідно повністю обривати всі зв’язки. Все через складний характер чоловіка, його поведінку та повадки.

"Чи підтримую стосунки? Ні. Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя, як ті туфлі, які свого часу намуляли ноги, а ще й до того, вийшли з моди. Але я дякую Нілу за Злату".

Цікаво, що через роки Сергій Притула на всю країну пожартував на рахунок свого батьківства над Златою. Як відомо, тоді ведучі дружили, і їх навіть підозрювали у романі. Дівчинка була прекрасно знайома із колегами матері і зростала у зірковому оточенні. Фреймут в свою чергу також у жартівливій манері вимагала у Притули аліменти.

Популярні новини зараз

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Андрій Данилко вперше показав свої шикарні апартаменти з декількох квартир на Хрещатику

Поблажкам кінець: ТЦК розпочали масові рейди не лише на вулицях – "улов" вже солідний

Огірки будуть до сильних заморозків незважаючи ні на що: чим підгодувати овоч для продовження плодоношення

Показати ще

Ольга Фреймут

Читайте також:

Їй уже 18: дочка Олі Фреймут вразила надто "дорослим" вбранням.

Найтитулованіша українська спортсменка виходить заміж за іноземця: "Несподівано".