За словами колишнього продюсера Олександра Горбенка, Винник утік з країни 27 лютого 2022 року, подорожуючи разом із сім'єю самого продюсера (Горбенка).

Він стверджує, щоб уникнути виявлення, Вінник сховався під ковдрою у машині, бо боявся, що його помітять на кордоні під час виїзду з країни.

«Під пледом в автівці лежало тремтяче тіло Олежки», — експродюсер співака Олега Винника нарешті розкрив подробиці як той втік з країни під час війни», - йдеться у повідомленні.

Олег Винник, фото: скріншот
Олег Винник

За повідомленнями, з моменту його прибуття до Берліна ситуація погіршилася, і Горбенко стверджував, що поведінка Винника була неймовірною. Протягом чотирьох днів після їхнього прибуття «король вовчиць», як повідомляється, попросив родичів Горбенка залишити їхнє житло.

«За словами менеджера, «головний вовк шоу-біза» ховався під ковдрою між сидіннями, адже боявся, що його помітять та не випустять. Дружина Горбенка відмовилася сідати за кермо, тож КПП перетнула Таюне (жінка Винника). Разом вони дісталися до Берліна (Німеччина). Однак, за словами продюсера, Олег жахливо повівся та через 4 дні вигнав його рідних просто на вулицю», - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще

Скрін публікації

Варто зазначити, що українці не стали мовчати і почали писати у відгуках, що думають із цього приводу.

«Вовк виявився щуром», «Чого боявся? А як же «візьми мене в полооон?»», «А сам где этот экспродюссер? Видимо Винник его попер ,вот он и раскрывает тайну света», «Если всё так ,как описали в этом посте,то конечно чёрт самоопущенец...», «І після цього він думає, шо люди підуть йому помогати гроші заробляти, ганьба!!!!!!!!», - залишають коментарі українці.

Коментарі українців

Коментарі українців

Читайте також:

Тіна Кароль натякнула, в кого б могла закохатися: Дан Балан уже давно в минулому

Ксенія Мішина в ультратонкому міні звела з розуму ідеальним тілом: весь Беверлі-Хіллз біля її ніг

Оля Полякова в супердерзкому бікіні забула про макіяж: апетитні форми змусять підбирати щелепи