Настя Каменських нещодавно поділилася стильною та сентиментальною фотосесією у Instagram. На знімках вона у світло-блакитній сукні з розрізом до стегна, доповненою контрастним макіяжем та мінімалістичними золотими прикрасами.

У своєму пості вона розмірковує про швидкоплинність літа і ностальгічні почуття, які воно приносить. Каменських згадує про дитячі літні канікули, проведені за грою на пляжі, поїданням морозива та підготовкою до школи з новим щоденником та вбранням.

Скрін публікації Насті Каменських

Вона закликає своїх підписників насолоджуватися літніми днями, що залишилися, возз'єднуючись зі своєю внутрішньою дитиною — чи то біг босоніж по траві, пікнік або день на пляжі.

Скрін публікації Насті Каменських

«Колись літо було таким довгим, що ми встигали сто разів загубити всі іграшки на пляжі, з’їсти тонну морозива, ще мама казала: “Настя, не застуди горло”, і, звичайно ж, обрати найкрасивіший щоденник у класі та вигадати образ на 1 вересня, щоб вразити однокласників А зараз…літо пролітає, як один день. Однак ще залишився час, щоб потішити свою внутрішню дитину: пробіжіться босоніж по траві, влаштуйте пікнік у парку або ж проведіть цілий день на пляжі», - підписала зірка публікацію.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Скрін публікації Насті Каменських

Раніше Каменських опублікувала відео, на якому продемонструвала своє перетворення за допомогою зіркового візажиста Єгора Андрюшина, спочатку показавши себе без макіяжу, а потім продемонструвавши фінальний образ.

Скрін публікації Насті Каменських

Скрін публікації Насті Каменських

Читайте також:

Ксенія Мішина в ультратонкому міні звела з розуму ідеальним тілом: весь Беверлі-Хіллз біля її ніг

Оля Полякова в супердерзкому бікіні забула про макіяж: апетитні форми змусять підбирати щелепи

Її "Umbrella" розкрилася: Rihanna у панчохах та прозорій білизні викотила "активи" крупним планом