Український комік Андрій Щегель, відомий своїми роликами та подкастом Srakadupa, дав нещодавно інтерв'ю Роману Скрипіну, яке викликало великий резонанс у суспільстві. Щегель відверто зізнався, що він залишив Україну після отримання третьої повістки, бо не хотів гинути за батьківщину.

Детальніше про це інформує видання Факти та коментарі.

За словами коміка, він виїхав з України з дозволу держави як артист, щоб представляти свою країну за кордоном. Він не планує повертатися на батьківщину, тоді як його знайомі змушені були перетинати кордон потай через ліси та річки. Щегель планує жити в Туреччині, поки йому дозволено перебувати в цій країні, а потім перебратися до Албанії і далі Європою.

Хоча Щегелю може бути трохи соромно за своє рішення, він не зазнає докорів совісті через те, що в Україні продовжують гинути люди, захищаючи свою країну від ворога. Це викликає невиразні почуття серед громадськості, але Щегель залишається при своєму рішенні.

«Я не боюся військкоматів. Визначаю себе як вільну людину. Я зрозумів, що мені некомфортно і більше не можу. І я знайшов спосіб позбутися і пожити комфортно. Ось чесно вам заявляю — реалізуючи своє право на ох*ене життя, я просто з*бався і сиджу тут», — розповів комік.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

Показати ще