Стало відомо, що у віці 61 року помер американський актор Том Сайзмор, відомий за фільмами "Врятувати рядового Райана", "Бій", "Уайєт Ерп" і багатьом іншим. Так, 3 березня 2023 року родичі популярного американського актора ухвалили нелегке рішення відключити знаменитість від системи життєзабезпечення.

Про це виданню Variety повідомив менеджер актора Чарльз Лаго.

Відомо, що актор у критичному стані 18 лютого 2023 року потрапив до лікарні Святого Йосипа у Бербанку: він знепритомнів у себе вдома в Лос-Анджелесі.

Лікарі визначили, що у Сайзмора стався інсульт через розрив аневризми головного мозку. З того часу актор перебував у комі у відділенні реанімації.

27 лютого лікарі повідомили його сім'ї, що "надії більше немає", і рекомендували ухвалити рішення про відключення Сайзмора від апарату життєзабезпечення.

Поруч із актором у його останні хвилини життя були його 17-річні сини та рідний брат.

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Показати ще

Том Сайзмор досяг успіху в 1990-х роках, граючи ролі другого плану в амплуа "крутого хлопця". Так, у фільмі "Порятунок рядового Райана", який отримав кілька премій "Оскар" у 1998 році, він зіграв роль сержанта Хорвата.

Кар'єра Сайзмора в Голлівуді розпочалася з невеликої ролі у фільмі Олівера Стоуна "Народжений четвертого липня" у 1989 році. Потім були великі ролі в драмах 1990-х років, таких як "Справжнє кохання" Рідлі Скотта і "Диявол у блакитній сукні" з Дензелом Вашингтоном.

Стоун знову зняв актора у скандальному фільмі "Природжені вбивці" у ролі жорстокого детектива Джека Скагнетті, а у фільмі "Бій" Сайзмор зіграв спільника бандита, роль якого виконав Роберт Де Ніро.

За роль мафіозі в телефільмі "Захист свідків" 1999 Сайзмор був номінований на премію "Золотий глобус".

Все могло б бути ще крутішим, але кар'єрі Сайзмора постійно заважали численні скандали - він був неодноразово судимий за зберігання наркотиків.

Крім того, у актора були й інші проблеми із законом. Так, у 1997 році він був заарештований за підозрою у нападі на свою дружину, актрису та тенісистку Мейв Квінлан. За два роки вони розлучилися.

У 2003 році він був засуджений до шести місяців ув'язнення за побиття своєї подруги Хайді Флейсс, і йому було наказано пройти курс реабілітації та управління гнівом.

"Він був талановитим, люблячим, чуйним і міг нескінченно розважати вас, завдяки дотепності та вмінню розповідати історії", - йдеться у заяві брата актора Пола Сайзмора.

Читайте також:

Його знали всі: не стало відомого українського продюсера. Все сталося миттєво

Після поранень знову пішов на фронт: у бою не стало 20-річного захисника України

У Путіна вже назвали свою "столицю" Запорізької області. До цього ще треба було здогадатися