Чутки про від'їзд Алли Пугачової з Росії схвилювали російське суспільство ще у вересні 2022 року. Примадонна відкрито висловилася проти війни в Україні. Співачка заявила, що цілі війни ілюзорні, а Росії потрібне мирне життя та свобода. Все дійшло до того, що російські пропагандисти заявили про причетність Пугачової до західних спецслужб та звинуватили її у поширенні дезінформації в обмін на високі гонорари. Не дивно, що Алла Пугачова після пережитого вирішила залишити країну, де вона відбулася як співачка.

Так, відома російська співачка Алла Пугачова виїхала до Ізраїлю разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми без зворотного квитка. Водночас російська світська тусовка щосили заявляє: "Вона повернеться, але не зараз".

Наприклад, на думку батька короля російської естради, Бедроса Кіркорова Алла Пугачова зовсім недарма виїхала з Росії. ОГн заявив, що причина еміграції Пугачової далеко не в політичній позиції Примадонни.

Бедрос Кіркоров розповів про секретну хворобу Алли Пугачової, через яку вона поїхала до Ізраїлю. Про це пишуть РосЗМІ.

"Я чув, що Алла Пугачова поїхала до Ізраїлю на лікування. Але яка саме у неї хвороба, мені невідомо. Можливо, ця інформація засекречена. Вона не хоче цього розкривати. Це її справа, ми маємо вільну країну", - заявив Кіркоров .

Так, відомо, що 5 років тому вона, наприклад, лікувала діабет в Ізраїлі. Зірка тоді помітно схудла після курсу виписаних препаратів, хоч сама знаменитість стверджувала, що їздила до Ізраїлю для призначення спеціальних косметологічних процедур.

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Крім того, у зірки з давніх-давен існують проблеми з ногами. Алла Пугачова також перенесла свого часу дві операції на серці.

А ось родичі Алли Пугачової, які залишилися в Росії, на умовах анонімності розповіли журналістам, що вона давно планувала залишити Батьківщину. Вони також вважають, що цей переїзд нібито не пов'язаний із війною.

"Давним-давно, багато років тому Алла ділилася, що вона рано чи пізно поїде до Ізраїлю. І всі про це знали. Може, зараз все так і збіглося", - кажуть родичі.

Хтось навіть подумав, що річ у її знаку зодіаку.

"Я ось вам зараз теж скажу, що вона поїхала назавжди, а вона візьме завтра і приїде! Тут все просто: вона захотіла - приїхала, захотіла - поїхала. І свої приїзди Алла ні з ким не обговорює. Вона - Овен, такий знак зодіаку , що палець у рот не клади. Я вам більше скажу, у неї все вже давно розплановано у житті", - додало анонімне джерело.

Читайте також:

Марті Макфлай прилетів попередити нас про щось: в Україні помітили автомобіль із культового фільму «Назад у майбутнє»

Щось намічається: до Європи прилетів американський «літак судного дня»

Зрадників все більше: український співак Artik анонсував нову пісню для росіян