Легендарна американська актриса, музикант, фотомодель і модельєр Мілла Йовович зворушила публіку душевним віршем, який вона присвятила подіям, що відбуваються в Україні.

Відповідну публікацію Мілла Йовович оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

Весь світ чудово знає таку знамениту акторку, як Мілла Йовович. Вона народилася у столиці України – Києві та має мільйони фанатів у всьому світі.

Фотомодель та модельєр вирушила до соціальної мережі, щоб прочитати зворушливий вірш, який вона присвятила Україні та її мешканцям.

«Сьогодні виповнюється рік від дня війни в Україні. Я працюю з винятковим українським дизайнером@lever_couture, який бере «любовні листи» для України і вручну шиє з них сукню від кутюр, яка буде продана з аукціону, а вся виручка піде на@zelenskafoundation», - підписала свій пост знаменитість.

Крім цього, Мілла Йовович прикріпила до своєї публікації несамовиті слова, де йдеться про український народ і жахливу війну, яку розв'язала Росія.

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

Засяє як новий: чим потрібно почистити душовий шланг від вапняного нальоту

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

«Моя Батьківщина плаче сльозами диму та попелу. Її чоловіки борються з винахідливістю істинної віри. двері ракет Тіла їхніх чоловіків, змушених стати героями Хотіли вони того чи ні Їх запах, їх дотик, їхні знайомі голоси Шепчучі слова відчайдушної втіхи і вічного кохання Відірваної, можливо, зараз, можливо, назавжди Я люблю тебе... Прошепотів люто в улюблене вухо Я люблю тебе шепнув люто на вітер Як постріли та кров заливає Все і вся Я люблю тебе Україна. Я люблю тебе, коли мої вуха вибухають», – продовжила американська актриса.

Читайте також:

Приховували два роки: зірка серіалу "Кадети" розповіла, як випадково дізналася про втрату батька

Дуже боляче: Демі Мур розповіла про муки Брюса Вілліса. Ліків від цієї хвороби немає