Українська акторка Ольга Атанасова вперше розповіла, як дізналася про смерть батька.

Стало відомо, що зірці серіалу "Папаньки" Ользі Атанасовій повідомили трагічну новину сторонні люди.

Так, через те, що Ольга довгий час не спілкувалася з рідною людиною, про втрату свого батька, актора фільмів "Без року тиждень", "Як молоді ми були" та "Проект "Альфа" Анатолія Лук'яненка вона дізналася лише через два роки. після похорону, під час війни.

Про це акторка зі сльозами на очах розповіла в інтерв'ю для YouTube каналу журналістки Аліни Доротюк. Актриса звинувачує в тому, що не дізналася відразу трагічну новину, дружину батька, яка мала меркантильні цілі .

"Я не знаю, що було б, якби мені зателефонували і сказали, що це, наприклад, трапилося вчора. Напевно, у мене були б інші вчинки. Можливо, я б якось інакше щось зробила. Як мінімум, я б поїхала до нього... Але я дізналася, як факт... Дізналася це не від людей, які жили з ним, а просто так... можна сказати, за кавою з друзями... Причому це було... хтось , комусь, десь... ця інформація просто спливла. Я дізналася, що він помер два роки тому", - сказала Ольга.

Актриса засмучена, що друга дружина її батька не вийшла з нею на зв'язок та не повідомила трагічну новину. Однак ділити спадщину через суд не в її планах.

Популярні новини зараз

Українцям почнуть видавати готівку на оплату комунальних послуг: що потрібно знати

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

"Я б не хотіла зараз відбирати якесь майно, квартири, позиватися це взагалі не про мене. Але просто повідомити... Так, я розумію, що я з ним не спілкувалася, не підтримувала стосунки. (…) Я хочу з нею побачитися і запитати: "Невже ви настільки любите гроші і для вас немає нічого святого?" Одна квартира, в якій батько жив з нею... Я думаю, батько міг подарувати або залишити її мені. Швидше за все, а може і вже вона залишиться. їй. Але є й інша квартира, де я прописана і моя дочка Адель. Добре, що ця квартира не була приватизована. Якби вона була приватизована, мене взагалі могли б з неї просто виписати, і я б про це навіть не дізналася", - сказала Ольга.

Актриса зізналася, що в дитинстві тато був для неї навіть важливішим, ніж мама. З ним було більше спільних тем для розмов, то вони обидва актори.

"Зараз, я не те, щоб шкодую... але все ж таки, коли людина жива, десь там у тебе є така штука... "А можливо, колись...". У нас, я впевнена, було стільки загальних тем, навіть більше, ніж з мамою, бо він актор... Якщо так подумати, ми могли з ним говорити годинами... І десь я розумію, що цього більше ніколи не буде... Я не знаю, з якими думками він йшов.Я не знаю, чи думав він про мене... Може, він також думав про мене?Може він хотів мені щось сказати", - розплакалася Атанасова.

Слід зазначити, що широкому загалу досі також не було відомо про смерть Анатолія Лук'яненка, який був членом Національної спілки кінематографістів України. Він народився 1959 року, отже, помер у віці 61 чи 62 років.

За життя актор знявся у десятках кінопроектів, серед яких "До розслідування приступити", "Загін спеціального призначення", "Потяг поза розкладом", "Без року тиждень", "Крижані квіти", "Наречені", "Твоє мирне небо", " Які ми були молоді і т.д.

Читайте також:

У Кремлі вирішили позбутися санкцій за допомогою літнього радянського фокусника "Ахалай-махалай"

Кара небесна: у Білорусі підбили найкращий літак Путіна, через який по всій Україні лунали тривоги

Не витримав "постельних навантажень": від 64-річної Мадонни втік 23-річний коханий