У ЗМІ та колах світського життя завжди були палко обговорювані подробиці з особистого життя Мадонни. Поп-ікона завжди намагалася підігрівати інтерес до себе новими деталями, що особливо стосуються її романтичних відносин. І ось нова сенсація – співачка розлучилася з молодим коханцем.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на видання Page Six.

Останнім часом співачка стала віддавати перевагу молодим хлопцям, які працюють моделями. Навесні 2022 року вона розлучилася зі своїм бойфрендом, якому було 27 років, після трьох років стосунків, а восени була помічена з 23-річною моделлю Ендрю Дарнеллом.

Однак Мадонні не вдалося втримати юного модельєра, і він пішов до дівчини свого віку. Хоча їхні стосунки були недовгими та не сприймалися серйозно, королева поп-музики відчула великий біль від відходу коханця.

В цілому, зараз життя Мадонни насичене різними неприємностями, і відхід коханця вдарив по самолюбству зірки. Інсайдери повідомили, що Мадонна переживає кризу через свій вік і критику своєї зовнішності, хоча на публіці вона завжди намагається виявляти силу і не показувати своїх почуттів. Також відома кінокомпанія скасувала запуск виробництва автобіографічного фільму про співачку, бо за кілька років так і не надала сценарію.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще