Всі знають, що той, хто сміється, не здатний на злі вчинки, і взагалі, сміх продовжує життя та прибирає зморшки. Саме тому багато років від Ла-Маншу до Середземного моря хіти співачки-провідниці Вєрки Сердючки охоче співали під час застілля, під них танцювали на весіллях, а її перли цитували. Це вже фольклор: "Без келиха немає вокалу!", "Я по коліно в шоці" або "У кого є рота, той співає"...

Створити такий образ не змогла б людина заздрісна, зарозуміла і зарозуміла. І справді, досі багатьом критикам немонятно, як сором'язливий провінціал Андрій Данилко, який говорить на суржику, який три рази безуспішно намагався вступити в музичне училище, а з естрадно-циркового був і зовсім відрахований, зміг самостійно, без волохатої руки, перетворитися на . світового масштабу.

"Він був тихоній, але в одну секунду міг зробити таке, що запам'ятовувалося на все життя", - говорить про Данилка Інна Білоконь, яка все більше відома за роллю мами Вєрки Сердючки.

Вона, як ніхто інший, знає артиста. Із Андрієм Данилком Інна Білоконь познайомилася наприкінці 80-х років. Тоді Андрію було лише 16 років, а Інні 21 рік.

Інна Білоконь була з ним із перших днів заснування "Театру пародій Андрія Данилка", а також грала провідні ролі у його виставах. Не дивно, що молодь багато часу проводила разом.

У мережі можна зустріти багато фото цієї пари від початку їхньої дружби. Але деякі фотографії натякають, що між артистами в якийсь момент могло бути щось набагато більше дружби.

Популярні новини зараз

Може отруїтися вся родина: як дізнатися, що яйця зіпсовані та їх краще викинути

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Так, у Мережі з'явилося фото, на якому Інна позує лише в одній сорочці без спідниці чи штанів. А ось Андрій стоїть збоку і тримає її за пікантне місце. При цьому Інна грайливо посміхається на камеру і продовжує робити собі макіяж очей, а Андрій просто спокійно дивиться на камеру.

Читайте також:

Вважає себе Катериною: в оточенні Путіна розповіли про рольові ігри у Кремлі