Ні для кого не секрет, що чутки про розрив пари Аліни Гросу та російського актора Романа Полянського почали поширюватися ще влітку 2022 року. Ось тільки тоді Аліна уникала відповіді на питання про своє особисте життя. І ось настав момент істини.

Так, українська співачка Аліна Гросу вперше заговорила про розрив із російським актором Романом Полянським.

Артистка поспілкувалася з шанувальниками в Instagram і відповіла на питання, що їх найбільш хвилюють. Зокрема, були питання про відносини з Полянським. Аліна зазначила, що у подробиці розриву з екс-коханим вдаватися не хоче, проте зазначила, що причиною розлучення стала публічність їхнього роману:

"Не хочу нічого зараз коментувати. Думаю, що це була моя помилка – показувати своє особисте життя. Можливо, пізніше розповім", — заінтригувала Гросу.

Нагадаємо, що Аліна Гросу почала зустрічатися із російським актором ще у 2019 році. До того, як Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, вони здавалися ідеальною парою. Однак після 24 лютого минулого року Аліна припинила ділитися спільним контентом із Романом, а актор тим часом зник із соцмереж.

Популярні новини зараз

Ви отримаєте незабутнє задоволення: рецепт карпатських голубців з квасолею та грибами

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Вже і його підробляють: як відрізнити справжній рис від несправжнього

Показати ще

Щоправда, минулого літа співак Павло Зібров розповідав, що бачив Полянського з Гросу у Чернівцях. Але вже у жовтні актора разом із дочкою від першого шлюбу застали у Москві на прем'єрі фільму затятого путініста Валерія Фокіна.

Читайте також:

Відкриття другого фронту: відомий таролог розклала на картах плани Путіна на 24 лютого

Це знак: Росія зганьбилася з випробуванням "грізної ракети Путіна" під час приїзду Байдену до Києва

Готуйтеся йти у притулки: астролог розповіла про плани Путіна на 24 лютого