Відома українська телеведуча Леся Нікітюк днями відвідала багатостраждальний Харків. Знаменитість зробила кілька фото на тлі напівзруйнованих росіянами будівель та житлових будинків, зокрема на Північній Салтівці.

Реакція інтернет-користувачів на такі фотографії була неоднозначною.

Так, знайшлися коментатори, які поспішили дорікнути зірці "хайпу на тлі війни". За їх словами, знаменитість вирішила таким чином привернути до своєї персони більше уваги.

Слова диванних критиків видалися Нікітюк вкрай образливими та зачепили її до сліз.

Телеведуча зізналася, що завжди читає всі коментарі та сприймає їх близько до серця. Вона впевнена, що зараз усі українці схильні до емоційності, але у такий час нам треба триматися подалі від внутрішніх сварок.

У своїх InstaStories ведуча емоційно відповіла хейтерам.

Популярні новини зараз

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

"Ми не просто гуляємо. Я сюди не поїсти і не попити приїхала. У мене є робота – ми знімаємо. Це я говорю для тих людей, які не стежать за тим, що пишуть у коментарях. Мені б хотілося звернутися до вас. Думайте, що ви пишите і в який час ви це пишите, і кому ви пишите", – різко відповіла шоувумен.

Як виявилося, Нікітюк вирушила до міста-героя для зйомок свого авторського проекту, в рамках якого показує та розповідає про населені пункти під час повномасштабної війни.

"У нас у всіх оголений нерв. У тих, хто тут, або тих, що поїхали. Ми всі однаково. І якщо ми ще займатимемося внутрішнім срачем, це точно ні до чого доброго не приведе. Нехай цих коментарів мало, нехай їх там одиниці". , але я їх завжди читаю. Тому що я люблю свою роботу, я люблю людей. Якби мені було пофіг, і вам не хотілося б за мною стежити і взагалі мною цікавитися. Хтось мені написав: "Не беріть дурного в голову, мудра людина такого не написала б". Але я вважаю, що в нас у країні всі люди мудрі, і я бажаю нам усім бути мудрішими з кожним днем", – зауважила зірка.

Читайте також:

Як виглядає нова марка, присвячена роковинам вторгнення в Україну росіян

Відомий екстрасенс розповів, коли потрібно найбільше побоюватися атак росіян

Знак із небес: на Сочі обрушилася потужна стихія, знесло міст і розірвало труби. Відео