Серед представників Голлівуду дуже багато знаменитостей, які всіляко допомагають українцям. Одним із таких є голлівудський актор Джордж Клуні та його дружина, британський юрист Амаль Клуні. Але зоряне подружжя не є тими, хто проголошує гучні слова.

Видання ТСН повідомляє, що Амаль Клуні "працює над українськими справами". Що це означає не відомо, проте очевидно, що жінка бере активну участь у якомусь із процесів, пов'язаних із війною в Україні. І оскільки жінка є юристом, то цілком можливо, що вона допомагає розробляти механізми притягнення російських окупантів до відповідальності перед світом за збройну агресію в Україні.

Джордж Клуні та Амаль Клуні, скріншот з ТСН

Зовсім недавно Амаль Клуні зустрічалася з Мішель Обамлою та Меліндою Френч Гейтс. Захід проходив у Нью-Йорку, де жінка розповіла про те, що один із її дітей намалював малюнок для Путіна.

Варто зазначити, що у Джорджа Клуні та Амаль Клуні є п'ятирічні близнюки Олександр та Елла. Малята ще нічого не розуміють у політиці, і не знають, що відбувається у глобальному сенсі. Однак маленький Олександр часто робить нотатки про те, чим мама займається на роботі. І одного разу хлопчик намалював в'язницю для Путіна.

"Днями мій син намалював в'язницю і сказав: "Путін має бути тут" , - розповіла Амаль.

Популярні новини зараз

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Амаль Клуні з дітьми, скріншот з ТСН

Цей факт є дуже примітним, оскільки українські діти чудово розуміють, хто такий Путін і знають кілька нецензурних аналогів його імені. Але те, що американські діти починають говорити про диктатора з Кремля, це дуже показово.

Читайте також: