Новина про раптову смерть Руслани Писанки стала величезним шоком як шанувальникам актриси, так і колегам зірки. Особливо тяжко цю смерть сприйняла Ольга Сумська, яка довгі роки була дуже близька до актриси.

"Ця новина вразила мене до глибини душі – нас пов'язувала багаторічна дружба – не стримуючи сліз", - розповіла журналістам Ольга Сумська.

Ще б пак, разом із Писанкою Ольга Сумська об'їздила всю Україну, адже обидві актриси були задіяні у виставі "Декамерон".

"Яскрава сонячна енергія Русі заполоняла все довкола. Повірити в те, що зараз цю енергію забрали - немає жодної сили. Чому, сонечко, так несподівано? Ми всі пам'ятаємо, як Русичка знепритомніла на сцені і їй по шматочках збирали в лікарні ногу. , виявляється, була ще одна страшна хвороба, про яку вона не говорила нікому - ні слова. Навіть найближчим друзям (плаче). Завжди з гордо піднятою головою, з усмішкою - ця постава, хода! їй, як діти… Боже, яка трагедія… Усі кінофестивалі, поїздки – 20 років разом… Скрізь – перша… З енергією, гумором, рішучістю… А наші новорічні "Вогники", які знімав Макс Паперник, якого теж уже немає. люди епохи… Легендарна Руслана Писанка… Ніхто її не замінить – настільки вона була на своєму місці… Глибока, талановита,останнє її повідомлення два тижні тому: "Олюсенько, ми ще зробимо разом виставу", - написала Сумська про свого колегу та подругу.

Також Ольга Сумська зізналася, що вони з Писанкою давно мріяли зіграти вдвох, а після її повернення з Німеччини планували зробити нову п'єсу на їхній дует.

Відомо, що Ольга Сумська постійно підтримує зв'язок із вдівцем Писанки Ігорем Ісаковим.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний папір: як без проблем позбутися бур'янів на грядках та на клумбі

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Сумська поділилася, що Ігор дуже важко переживає втрату дружини, втім, повинен триматися, оскільки самостійно займається оформленням всіх паперів, документами і похороном дружини.

Вже відомо, що похорон Руслани Писанки проходитиме у два етапи. Її вже кремували в Німеччині, і там має відбутися перше прощання з актрисою в місті Кайзерлаутерн, де вона проходила лікування. А після оформлення всіх потрібних документів Ісаков перевезе порох Писанки на батьківщину, до Києва.

Точна дата похорону в столиці буде відома пізніше і залежатиме від швидкості оформлення документів.

Проте відомо, що Руслану Писанку поховають на Байковому цвинтарі у Києві:

"Він прибитий цим усім, плаче, йому сльози заважають говорити, адже він займається і похованням, і документами. Вчора тіло Русланочки було кремоване, і найближчим часом він відвезе порох до Києва. Зараз вирішуємо питання поховання на Байковому", - розповіла журналістам. , поспілкувавшись 21 липня з Ісаковим

Читайте також:

Війська Путіна потрапили в "котел": благають ЗСУ про "зелений коридор"

Сяде на 14 років: режисер "Єралаша" любив чіплятися до дітей. Дуже довго приховував

Готуємося до подорожчання палива та продуктів. Українців уже попередили