Ні для кого не секрет, що Олег Газманов є одним із найзатятіших прихильників Володимира Путіна і підтримує військові дії на території України. Саме тому відомого в Росії співака, слідом за російським режисером Микитою Міхалковим, заочно заарештовано в Україні через підозри в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України. Ось тільки розплата, як виявилося, може спіткати і рідного сина.

Так стало відомо, що Олег Газманов подарував своєму синові кафе в Чикаго з промовистою назвою "СРСР". Ось тільки Родіон не врахував, за словами деяких джерел, політичну ситуацію і включив США гімн СРСР, за що отримав фізичні каліцтва.

Сьогодні ж, 21 липня, позуючи на тлі собору Василя Блаженного, Родіон Газманов розповів, що з ним усе гаразд. Він живий і здоровий і в жодній бійні в Чикаго не брав участі.

"Привіт усім дебілам, які розповсюджують новину про "Чиказьку кав'ярню". Зрозуміло, це неправда. Ніхто мене не різав, не бив і не стріляв. А в ситуації, що склалася, людині з фінансовою освітою навряд чи спаде на думку відкривати стартап у Штатах", — заявив 41-річний Родіон Газманов.

Читайте також:

Ледве відкачали: Путіну в Ірані кілька разів стало погано, викликали лікарів

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Жданов розповів, як путінські солдати прозріли в Україні: "Боже, що ми тут робимо?"

Українців потішили цінами на газ. Усі чекали на цю заяву