Сьогодні, 14 березня 2022 року він міг би з розмахом святкувати свій день народження, адже це ще й ювілей. Натомість відомий телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк у лавах територіальної оборони захищає Україну від російських окупантів. Останні, до речі, про "подарунок" для знаменитості на честь 60-річчя не забули.

Так, стало відомо, що будинок українського телеведучого, зірки "Караоке на Майдані" Ігоря Кондратюка був жорстко обстріляний російськими військовими. Про неприємний інцидент ведучий особисто написав на своїй сторінці в Facebook і показав наслідки атаки.

За його словами, в будинок під Києвом, в якому він з сім'єю жив останні десять років прилетів ворожий снаряд. Сталося це за 15 хвилин того, як він опублікував пост на честь свого дня народження і попросив перерахувати гроші на потреби ЗСУ.

"За попередніми даними ніхто не постраждав. Ось такий "подарунок" від рашистської сволоти. Будьте ви прокляті, росіяни, і ваша невмита імперська Росія", - зазначив він.

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Снаряд влучив у будинок Кондратюка / Фото з Фейсбуку Ігоря Кондратюка

Зазначимо, що Ігор Кондратюк зараз служить у територіальній обороні одного з сіл у бік Житомира. На потреби Збройних Сил України він нещодавно перерахував 300 тисяч гривень.

Раніше Hyser писав, що секретну віллу Путіна обладнали під українських біженців.

Також наш портал повідомляв, що прес-секретар російського президента Пєсков заявив, що Путін не збирається припиняти захоплення і знищення України.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.