Вона виросла в сім'ї з дуже потужними російськими корінням. Ще б пак, мама-викладач російської мови та літератури, батько - хірург, який закінчив Санкт-Петербурзьку державну медичну академію і працював в Росії на атомному підводному човні. Ось тільки зараз вона без сорому називає Росію "помийною ямою".

Так, відома українська співачка, екс-Холостячка другого сезону шоу Злата Огневич записала нове відеозвернення до росіян, яке опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка заявила, що у неї не залишилося виправдань ні для єдиного жителя Росії. На її думку, справжній людині властива емоційність, і вже неважливо що він відчуває-біль, агресію, щастя, радість або аппатію, але тільки не байдужість.

Вокалістка зазначила, що Росія це один великий "лепрозорій" (спеціалізований лікувально-профілактичний заклад, що займається ізоляцією хворих на проказу) лише з тією різницею, що в лепрозорії рятують людей із захворюванням тіла, в той час як росіяни мають недугу душі. А це, як прокоментувала Злата, не лікується.

Крім того, артистка заявила що проклинає "народ ізгоїв" і має на це повне право, так як російські війська цинічно і з особливою жорстокістю вбивають і грабують Україну.

Злата Огневич впевнена, що всі її прокляття в бік росіян можна виправдати, а ось їх мовчанню виправдань немає. Також вона заявила, що на місці своїх колег, які вирішили дотримуватися нейтралітет, вона б померла від ганьби.

Популярні новини зараз

Вам не вистачить відер для врожаю: що потрібно зробити наприкінці весни, щоб смородина вродила як ніколи

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Показати ще

"Після всіх звірств і болю, який ви заподіяли моєму народу і рідній Україні (в тому числі і своїм мовчанням), у мене вже немає сил виправдовувати навіть ту незначну кількість людей, що залишилося на території помийної ями під назвою Росія. Ви всі для мене – єдині і так, я маю на це моральне право. Рівно як і ви маєте право мовчати і шикуватися в чергу за шмотками і влаштовувати істерику по Instagram, поки ваша влада винищує мирне населення України. Вам плювати навіть на те, що заарештовані ваші ж громадяни після мітингів! Поки є бутерброд в холодильнику-вам ОК. це дно", - написала знаменитість.

Злата зазначила, що всі санкції і повна ізоляція РФ від зовнішнього світу дісталися росіянам заслужено.

"Мені вас анітрохи не шкода. Будьте прокляті", - закінчила своє звернення артистка.

Раніше Hyser писав, що у Сумах під час обстрілу не стало чемпіона України та його родини.

Також наш портал опублікував відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Нагадавши, Камалія розповіла про останні хвилини життя відомого українського актора, який загинув захищаючи під обстрілом дітей.