У той час, як керівництво "ДНР" і "ЛНР" постійно скаржиться, що доводиться здійснювати облави на чоловіків, щоб затягнути їх в армію, в Україні тисячі людей самостійно вийшли на захист держави, відклавши в сторону все своє колишнє життя заради світлого і вільного майбутнього. Не залишив у складний період свою країну і непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях Олександр Усик.

Так, днями Олександр Усик повернувся додому в Україну. При цьому спортсмен запевнив співвітчизників, що він не має наміру залишати країну найближчим часом і сподівається, що незабаром в Україні запанує мир.

"Дорога Україна, дорогі українці. Багато ЗМІ написали, що я втік. Ні! ... Я вдома. Друзі, нам потрібно об'єднатися. Тому що дуже важкий час зараз настав. ... Я дуже переживаю за свою країну, за багатьох наших людей. Друзі, треба зупинити цю війну. Ми повинні це зробити всі разом", - написав Олександр відразу по приїзду.

Ще один потужний пост від Олександра Усика з'явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в суботу, 26 лютого.

Він закликав громадян РФ не пускати своїх військових і дітей в Україну, а також не воювати проти бійців ЗСУ, бо спочатку наші народи вважалися братніми. Відзначимо, що український спортсмен звернувся до росіян, не як до ворогів, а як до братнього народу і побратимів по православній вірі.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

"Мене звуть Усик Олександр Олександрович. Хочу звернутися до російського народу. Якщо ми вважаємо один одного братами, православними, не відпускайте своїх військових, не відпускайте своїх дітей в нашу країну. Не воюйте з нами!"- сказав боксер.

До того ж, супертяж звернувся і персонально до президента країни-агресора Володимира Путіна із закликом зупинити даний збройний конфлікт. Олександр зажадав від Кремля не ставити Києву умови, а лише сісти за стіл переговорів.

У своєму зверненні український чемпіон нагадує про страждання, які випали на долю українського народу, і говорить про те, що російські війська не залишили українцям вибору, окрім як люто захищати рідну землю.

"Ще хочу звернутися до президента РФ Володимира Путіна. ... Зупиніть це! Зупиніть цю війну", - звернувся українець до Путіна.

Відзначимо, Олександр в 2021 році впевнено переміг британця Ентоні Джошуа, завдяки чому відібрав у нього всі пояси. Крім того, українець в теорії претендує на те, щоб зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі і стати абсолютно кращим в суперважкій вазі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до бійців ЗСУ з гордістю зазначивши, що Україна перемагає.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.