Кім Кардаш'ян - це не просто заокеанська знаменитість, це цілий бренд, якому дівчата з усього світу хочуть відповідати. Нею захоплюються, їй заздрять, її ненавидять. І в цьому феномен імені моделі.

У соціальній мережі Instagram американська знаменитість часто публікує особисті фотографії відвертого типу. Обтягуючі велосипедки і гольфики, тісні комбези і сукні, міні-купальники і пікантне нижню білизну – і це не весь арсенал, яким Кім «стріляє» в серця чоловічій половині своєї аудиторії.

Одні з останніх фотосетів, якими Кардаш'ьян поділилася в особистому мікроблозі, викликали захват у шанувальників і потік гніву у недругів. У кадрі знаменита світська левиця похвалилася формами в басейні, в світлі повного місяця. На Кім був надітий чорний купальник, який вигідно підкреслив бюст моделі, а під водою виднілися бікіні в топ бюстгальтера. Примітно також те, що зірка серед ночі одягла сонцезахисні окуляри, чим сформувала незвичайний образ, про який ще довго складатимуть легенди.

Популярні новини зараз

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова зробила ефектне фото з двома красенями на дивані.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару поділилася фотографіями в прозорому купальнику.

Також портал Hyser інформував, що російська актриса Кристина Асмус показала молодого коханого, яким замінила Гаріка Харламова.

Тим часом, комік Гарік Харламов підтвердив свої стосунки з відомою російською актрисою.