Більше години глава Кремля розповідав росіянам про своє ставлення до України. Звучали багато абсурдних псевдофактів, які спровокували у українців напади гніву, розчарування і істеричного сміху. Наприклад, Путін сказав, що це Ленін створив Україну. Також прозвучала теза, що Хрущов подарував нам Крим.

Кожен поважаючий себе українець знає, що в Києві процвітала Київська Русь, в той час як в Москві ще жаби квакали. Релігія і культура були створені в Україні задовго до виникнення самого поняття «Росії», і після були вкрадені московитами. А Путін викривив саме поняття історії, применшуючи значення України в становленні слов'янського народу.

Зрозуміло, що багато українців, в тому числі публічні особистості, не змогли не відреагувати на вислів глави Кремля. Наприклад, телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімок і написала пост, із закликом подарувати Путіну календар і глобус. Зрозуміло, це було сказано трохи іншими словами, але суть зрозумів кожен.

Підписники Єфросиніної погодилися з телеведучою, і описали своє бачення ситуації. Багато коментарів були позбавлені цензури.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що внучка Софії Ротару похвалилася стрункими ніжками.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала сталевий прес в купальнику.

Також портал Hyser інформував, що Гарік Харламов показав свою дівчину.